Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς ΑΕΚ - Αιγάλεω (17:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live2Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, το Εnwsi.gr  μεταδίδει διαδικτυακά – ραδιοφωνικά όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Απο την 1η Ιανουαρίου του 2013 μέχρι και σήμερα έχετε ακούσει LIVE όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσω του WEB RADIO.

Σήμερα στις 17.00 το απόγευμα, το Enwsi.gr θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό στάδιο για να σας μεταδώσει το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο το Αιγάλεω για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Ένωση είναι πλέον βαθμολογικά… ελεύθερη, καθότι έχει και μαθηματικά “σφραγίσει” τον στόχο της. Παρόλα αυτά οι νέοι παίκτες που θα πάρουν θέση στην σημερινή ενδεκάδα, έχουν το υψηλό κίνητρο να αποδείξουν πως αξίζουν θέση στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν. Ο Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Μπρέσεβιτς, Καραγκιολίδη, Τσεβά και τον τιμωρημένο Πεταυράκη.

Ο Κώστας Τσίλης θα είναι στο μικρόφωνο για την περιγραφή του αγώνα και μαζί με τους Μανώλη Βογιατζάκη, Σταύρο Καζαντζόγλου και Τάσο Καπετανάκο θα σας μεταφέρουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα θα συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γι’ αυτό μπείτε στο Enwsi.gr και ακούστε σε LIVE WEB RADIO, την μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ με το Αιγάλεω.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα μείνετε στο Enwsi.gr και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε LIVE, μέσω WEB TV τη συνέντευξη Τύπου του Τραϊανού Δέλλα. Δείτε και ακούστε τον προπονητή του δικεφάλου να σχολιάζει τα όσα θα έχουν προηγηθεί στο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X