Σε Βέροια και Θεσσαλονίκη "χτυπά η καρδιά" της ΑΕΚ

Οι ευχές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το 2014
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitecniki aek simaΗ ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα (3/5) σε δύο από τα ομαδικά της αθλήματα και θέλει να κάνει το 2Χ2 για να πετύχουν τα τμήματά της, τους στόχους τους. Η μπασκετική Ένωση θέλει τη νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας για να ανέβει και μαθηματικά στην Basket League, αλλά και να φτάσει ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α2. Από την άλλη, η ομάδα χάντμπολ θέλει να πάρει το δίποντο κόντρα στον Φοίβο Συκεών για να τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, να πάρει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και να αρχίσει τα Play Off με έναν επιπλέον βαθμό.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με δημοσίευσή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τους αγώνες που δίνουν σήμερα τα δύο τμήματά της.

«Στις 17:00 στην Βέροια η ΑΕΚ με νίκη επί του Φίλιππου ανεβαίνει οριστικά στην Α1 & στις 18:00 στην Θεσσαλονίκη ο Φοίβος Συκεών υποδέχεται την ΑΕΚ στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Α1 χάντμπολ».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X