Το ρίσκο με την καινούργια άμυνα απέναντι στο Αιγάλεω

"Εκρηξη" του Δέλλα στα αποδυτήρια, τα "έψαλλε" χοντρά στους ποδοσφαιριστές του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DELLASΟ Τραϊανός Δέλλας έχει ξεκαθαρίσει ότι τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιήσει παίκτες που είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Και δείχνει να κάνει τα λόγια του πράξεις. Με την δοκιμή των δύο προηγούμενων ημερών, ο προπονητής της ΑΕΚ δείχνει ότι είναι έτοιμος να βάλει στο γήπεδο παίκτες οι οποίοι καλούνται μέσα από αυτή τη διαδικασία να αποδείξουν  ότι μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να παραμείνουν στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά.

Στο αμυντικό κομμάτι, υπήρξαν παιχνίδια στα οποία η ομάδα πλήρωσε τα λάθη της. Και αύριο απέναντι στο Αιγάλεω , αναμένεται να δούμε μια εντελώς διαφορετική τετράδα, που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μαζί. Παρά μόνο στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Τσουμάγκας, Αργυρίου, Τζανετόπουλος και Τσούπρος δεν έπαιξαν ποτέ μέχρι σήμερα σε παιχνίδι της ΑΕΚ. Και ασφαλώς αποτελεί ένα ρίσκο για τον Δέλλα η χρησιμοποίηση τους. Ωστόσο για τον προπονητή, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να διαπιστώσει κατά πόσο μπορούν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να δείξουν πτυχές των καλών στοιχείων που έχουν εμφανίσει κατά καιρούς.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X