«Όταν δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις τίποτα»

«Όταν δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic ΜπάγεβιτςΟ Ντούσαν Μπάγεβιτς έζησε μεγάλες στιγμές στην Νέα Φιλαδέλφεια. Και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής. Ο Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της Ένωσης με τον Άρη, αλλά και τα  συναισθήματα του.

«Όταν δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις τίποτα! Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ μεγαλούργησε και έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Εκεί ήμασταν 1.000 φορές πιο δυνατοί! Κάθε φορά που παίζαμε στο «Νίκος Γκούμας», νιώθαμε όπως νιώθουν τα παιδιά στην αγκαλιά της μάνας». Όλα ήταν τελείως διαφορετικά στο «σπίτι» μας», τόνισε αρχικά.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Είχαμε σκοράρει τρεις φορές. Στο δεύτερο είχαμε κατεβάσει ταχύτητα. Ήταν δύσκολα τα συναισθήματα εκείνη τη μέρα, διότι όλοι ξέραμε ότι ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι. Απλά τότε πιστεύαμε ότι το νέο γήπεδο θα γίνει πιο γρήγορα…». Ο Μπάγεβιτς μίλησε και για το όνειρο όλων των φιλάθλων της ομάδας να χτιστεί η «Αγιά Σοφιά».

«Όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να ξεκινήσουν τα έργα. Να ξαναμπούμε «σπίτι» μας, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και στους τίτλους. Η στιγμή που θα ξαναμπούμε στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μαγική»!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X