H τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση στον Ναό (VIDEO+ΦΩΤΟ)

H τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση στον Ναό (VIDEO+ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

N GKOYMASΤην ώρα που άπαντες περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το ξεκίνημα των έργων για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στα ιερά χώματα, σαν σήμερα πριν 11 χρόνια παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο σε μια σειρά που κράτησε 73 χρόνια. Στις 3 Μαϊου του 2003 το Νίκος Γκούμας φιλοξένησε την τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ένα παιχνίδι στο οποίο το αποτέλεσμα και η νίκη της Ένωσης με 4-0, είχαν μικρή σημασία τότε, αφού άπαντες ευχήθηκαν να επιστρέψουν σύντομα στο γήπεδο. Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, φίλαθλοι της ΑΕΚ, κυρίως μικρά παιδιά μπήκαν στο γήπεδο για να πάρουν αναμνηστικό από το «σπίτι» τους. Από την μια πλευρά υπήρξε λύπη για να το γεγονός ότι το γήπεδο θα γκρεμιζόταν, αλλά από την άλλη χαρά, γιατί οι ενδείξεις που υπήρχαν ήταν ότι η Νέα Φιλαδέλφεια θα χτιζόταν κα πάλι σχετικά άμεσα.

Οι κιτρινόμαυροι για την ιστορία είχαν κερδίσει εύκολα με 4-0. Στο 13ο λεπτό ο Κατσουράνης άνοιξε το σκορ, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, είχαν σημειώσει ακόμα δύο με τον Βασίλη Λάκη (30’, 45’). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ίλια Ίβιτς στο 77ο λεπτό. Εκείνη την ημέρα ο προπονητής της Ένωσης είχε παρατάξει τους : Χιώτη, Γεωργέα, Κασάπη, Καψή, Κατσουράνη, Ζαγοράκη (80’ Κωνσταντινίδης), Μαλαδένη, Λάκη (69’ Ναλιτζής), Γεωργάτο (69’ Κωστένογλου), Τσάρτα και Ίβιτς.

[youtube id=”GvA7qauMh0w” width=”600″ height=”350″]

ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÁÅÊ - ÁÑÇÓÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÓÉÌÉÔÓ ×ÉÙÔÇÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÍÁËÉÔÆÇÓ ÌÐÁÃÅÂÉÔÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÔÏ 4-0 / ÉÂÉÔÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÊÁÓÁÐÇÓ ÊÁØÇÓ ÔÓÁÑÔÁÓ ÉÂÉÔÓ ÆÁÃÏÑÁÊÇÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÊÁÔÓÏÕÑÁÍÇÓ ÌÁËÁÄÅÍÇÓ ÊÁÓÁÐÇÓ ÆÁÃÏÑÁÊÇÓ ÊÁØÇÓ ÉÂÉÔÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ N GKOYMAS

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X