«Τρελαμένος» με την προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ο Κοροβέσης

Εγινε κίνηση για τον Κοροβέση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korovesis-κοροβεσηςΗ αποκάλυψη του enwsi.gr για τον Νίκο Κοροβέση έφτασε μέχρι τα… Γιάννινα. Από χθες στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ συζητείται έντονα το αποκλειστικό θέμα με το ενδιαφέρον και την πρώτη προσέγγιση που έγινε στον ΠΑΣ για την απόκτηση του. Με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται όχι απλά θετικός, αλλά ενθουσιασμένος με την προοπτική να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε ότι ο Κοροβέσης είναι με την …βαλίτσα στο χέρι. Θέλει σαν τρελός να κατέβει στην Αθήνα και να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Γνωρίζοντας ωστόσο ότι η υπόθεση δεν εξαρτάται από την δική του θέληση, αλλά από το τι θα αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας του.

Η πεποίθηση που υπάρχει στα κιτρινόμαυρα κλιμάκια, είναι ότι πρόκειται για μια υπόθεση που είναι στο χέρι τους. Έχουν ασφαλώς και την εμπειρία της υπόθεσης Κολοβέτσιου, που ολοκληρώθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Αναπτύχθηκαν καλές σχέσεις, ενώ  είναι σαφές ότι ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων επιθυμεί να πουλήσει για να λύσει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μόλις χθες ο ΠΑΣ ενημερώθηκε και επίσημα ότι δεν αδειοδοτήθηκε και ο προβληματισμός είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Ο κ. Χριστοβασίλης αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ και δεν έχει καλύτερη ευκαιρία από το να πουλήσει στην ΑΕΚ τον Κοροβέση. Ο οποίος έχει “γυαλίσει” στην ΑΕΚ εδώ και αρκετούς μήνες.

Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις, τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως χαφ. Και στην ΑΕΚ βλέπουν ότι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο μπακ, έχοντας όλη την πλευρά στην… πλάτη του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X