Γαλλικό... ενδιαφέρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kalouΑν η Νανσί θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την άνοδο καλείται σήμερα να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ιστρ. Η Λιλ με τρίποντο εξασφαλίζει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

107. Νανσί  – Ιστρ

Ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Νανσί βλέπει άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και με νίκη απόψε απέναντι στην Ιστρ ξεπερνά την Καέν, που παίζει την Δευτέρα, στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα στα τελευταία έξι ματς. Είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη απέναντι σε μια Ιστρ που «καίγεται» για την νίκη, αφού έχει μπλέξει σε περιπέτειες, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.61)

113. Μπαστιά – Λιλ

Τους τρεις βαθμούς ψάχνει σήμερα η Λιλ απέναντι στην αδιάφορη Μπαστιά για να εξασφαλίσει το 3ο εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ολοκληρώσουν την υπέρβαση που έχουν κάνει φέτος, με νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει φέρει πέντε  over στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ έχει καταφέρει να σώσει την χρονιά.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.70)

114. Σπέτσια – Ρετζίνα

Μεγάλη είναι η ανάγκη για νίκη που έχει η Σπέτσια απέναντι στην Ρετζίνα. Με τους τρεις βαθμούς της νίκης πλησιάζει στην είσοδο στη πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Αυτή την στιγμή βρίσκεται με 51 πόντους στην 10η θέση και αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο τότε σκαρφαλώνει στην 5η και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Ρετζίνα που έχει 28 βαθμούς και για να μπορέσει να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής, καλείται να καλύψει απόσταση 11 βαθμών.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.53)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X