Ο Σεντένο, το Μουντιάλ και η ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sentenoΤο Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι το σημαντικότερο γεγονός του καλοκαιριού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες χώρες προτετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτή την μεγάλη διοργάνωση, στην οποία θα εμφανιστεί και η Κόστα Ρίκα. Μια χώρα που ζει και αναπνέει για την συμμετοχή της. Μάλιστα πολλές ιστοσελίδες αναφέρονται με δέος στο παρελθόν, αλλά και τους παίκτες που έχουν τιμήσει την φανέλα της. Ένας εξ αυτών είναι και ο Βάλτερ Σεντένο.

Ο πρώην διεθνής μέσος, αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ την περίοδο 2002- 2003 αγωνίζομενος στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ένωση, όντας μέλος της αήττητης πορείας εκείνης της σεζόν.
Ο Σεντένο αποτελεί έναν απο τους κορυφαίους παικτες στην ιστορία της Κόστα Ρίκα και μάλιστα αναφέρεται στους πρώτoυς δέκα  ποδοσφαιριστές της μεγάλης αυτής λίστας. Άλλωστε μετράει 137 συμμετοχές ενώ έχει σκοράρει 24 φορές. Η ιστοσελίδα  “sportsmole” αναφέρεται στην πορεία του Σεντένο, τονίζοντας την παρουσία του στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι αγωνίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X