Μόνο νίκες η ΑΕΚ κόντρα στον Φοίβο

Μόνο νίκες η ΑΕΚ κόντρα στον Φοίβο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÖÏÉÂÏÓ ÓÕÊÅÙÍΑπό τον Φοίβο Συκεών φιλοξενείται αύριο (03/05, 17:00) η ΑΕΚ στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας αλλά και των στόχων των δύο ομάδων είναι δεδομένη, με τους Θεσσαλονικείς να είναι ουσιαστικά αδιάφοροι καθώς εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία και την Ένωση να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν με το μέρος τους και την προϊστορία και μάλιστα στις περισσότερες αναμετρήσεις με τον Φοίβο έχουν πάρει ευρείες νίκες. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ΑΕΚ εντός έδρας νίκησε με 37-16 και εκτός με 21-24, ενώ και φέτος που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες η Ένωση “ισοπέδωσε” τον Φοίβο. Συγκεκριμένα στο ματς του πρώτου γύρου η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη επιβλήθηκε με 45-23 και στέφθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, ενώ στο παιχνίδι για τους “16” του Κυπέλλου η ΑΕΚ πέρασε… αέρας από το κλειστό των Συκεών (16-40).

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X