Ετοιμάζεται για βασικός πέντε μήνες μετά

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsouprosΌταν το καλοκαίρι ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να κρατήσει τον Κώστα Τσούπρο στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είχε κατά νου ότι θα μπορέσει να δουλέψει μαζί του και να εκμεταλλευτεί τα καλά στοιχεία που είχε ο νεαρός στόπερ. Αυτά που είχε δει στο τελευταίο διάστημα του περυσινού πρωταθλήματος. Ο Τσούπρος δεν ήταν το φαβορί για να μπει στην ενδεκάδα, ενώ και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας έχασε έδαφος ακόμα και από τον Τζανετόπουλο.

Στο πρωτάθλημα μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε τρία παιχνίδια έχοντας 125 αγωνιστικά λεπτά στην πλάτη του. Αγωνίστηκε 23 λεπτά στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο στις 20 Οκτωβρίου. Ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με την Κηφισιά στις 21 Δεκεμβρίου. Μάλιστα σκόραρε κιόλας, αλλά αντικαταστάθηκε στο 37ο λεπτό. Από κει και πέρα την 1η Φεβρουαρίου στο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό, μπήκε αλλαγή στο 65ο λεπτό, στην θέση του Γεωργέα.

Πλέον με το πρωτάθλημα να οδεύει στο τέλος του, ο προπονητής αναμένεται να του δώσει και άλλες ευκαιρίες. Μάλιστα στην χθεσινή προπόνηση τον χρησιμοποίησε με τους βασικούς, δείγμα του ότι τον ετοιμάζει για βασικό. Ο Τσούπρος καλείται μέσα από αυτή την διαδικασία να δείξει στον προπονητή του, ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X