Στις 9 Μαΐου τέλος ο Πανιώνιος για τους «κιτρινόμαυρους» που… τρέχουν Σπάτα

Στις 9 Μαΐου τέλος ο Πανιώνιος για τους «κιτρινόμαυρους» που… τρέχουν Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis labropoulos dounis Αραβίδης Λαμπρόπουλος Ντούνης ΑΕΚ ΠανιώνιοςΗ ΑΕΚ έχει συμφωνήσει ήδη με τέσσερις παίκτες που έπαιξαν φέτος στον Πανιώνιο. Ωστόσο, αυτοί συνεχίζουν προπονήσεις και δίνουν τα τελευταία φιλικά για την χρονιά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο λόγος για τους Αραβίδη, Λαμπρόπουλο, Ντούνη και Ανέστη που είναι… κιτρινόμαυροι. Αύριο οι παίκτες του Πανιωνίου θα δώσουν φιλικό με τον Εθνικό και την Τετάρτη με τον Λεβαδειακό, ενώ στις 9 Μαΐου θα είναι η τελευταία προπόνηση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Έτσι, από την επόμενη μέρα και οι τέσσερις θεωρούνται παίκτες της ΑΕΚ και θα μπορούν αν συμφωνηθεί να πάνε στα Σπάτα για προπονήσεις με τους «κιτρινόμαυρους». Κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να είναι όλα νομότυπα και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X