Γεμίζει λόγω ΑΕΚ το κλειστό της Βέροιας

Θέλει εισιτήρια για Βέροια η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arkadikos aek kosmosΣε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται η Βέροια, με τον Φίλιππο να υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο στις 17:00. Μάλιστα, επειδή η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, η διοίκηση του συλλόγου της Βέροιας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 2 Μαΐου. Να θυμίσουμε, πως η ΑΕΚ θα παραλάβει περίπου 300 εισιτήρια από τον Φίλιππο, για τους φίλους της που θα θελήσουν να βρεθούν στο κλειστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ λόγω του έντονου ενδιαφέροντος του κοινού για αγορά εισιτηρίων, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ (Σάββατο 3/5 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας») ανακοινώνει ότι θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων την Παρασκευή 2/5 και το Σάββατο 3/5.

Συγκεκριμένα, όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να μεταβεί στο κατάστημα OXETTE που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 7 στη Βέροια (τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 – 60977).

– Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 8 ευρώ.

– Η είσοδος για τα παιδιά ως 10 ετών είναι δωρεάν.

– Η είσοδος για ανέργους τιμάται 5 ευρώ (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη κάρτας ανεργίας εν ισχύ).

Για όσους θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο από το χώρο του γηπέδου τους ενημερώνουμε ότι η πώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 15:00».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X