Έρχεται το πρώτο "κύμα" αποχωρήσεων στο γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ

Ήττα για την ΑΕΚ με 3-0 στο Ρέντη, ισοφαρίστηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΜπορεί στην διοίκηση να τηρούν σιγή ιχθύος για την νέα τάξη πραγμάτων που θα προκύψει την επόμενη σεζόν. Μπορεί ο προπονητής και αρκετές από τις αθλήτριες να μην γνωρίζουν την επόμενη μέρα και το μέλλον τους. Ωστόσο φαίνεται να έρχονται οι πρώτες αποφάσεις για το γυναικείο τμήμα.

Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση των ξένων αθλητριών της ομάδας που φέτος προσπάθησαν, αλλά απέτυχαν να κάνουν την διαφορά. Ήρθαν το καλοκαίρι στην Ένωση για να προστεθούν στο μίγμα που θα έκανε πρωταθλητισμό και θα έφτανε στην κατάκτηση της κούπας.

Ωστόσο το πρωτάθλημα δεν ήρθε ούτε φέτος και στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι για ριζικές αλλαγές. Δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αντικατάσταση των Κρουκ, Φερνάντες και Γιόσοβιτς. Aθλήτριες που ναι μεν έχουν την εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο, αλλά δεν έδειξαν ηγετικές ικανότητες μέσα στο παιχνίδι της ομάδας.

Οι όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί με γνώμονα και το οικονομικό, που πάντα παίζει τον ρόλο του σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε οποιαδήποτε ομάδα οι ξένες αθλήτριες πληρώνονται αδρά για να μπορέσουν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Φέτος στην ΑΕΚ έγινε η οικονομική υπέρβαση, αλλά όταν πλέον μπήκαν όλα στην ζυγαριά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X