Στην ΑΕΚ ο 14χρονος Ορέστης Τσαχουρίδης

Στην ΑΕΚ ο 14χρονος Ορέστης Τσαχουρίδης
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός δοκιμάστηκε στα Σπάτα κι έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεροιώτης Ορέστης Τσαχουρίδης! Ο 14χρονος αθλητής του ΝΠΣ Βέροια κέντρισε εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αφού πέρασε τις απαραίτητες δοκιμασίες, έπεισε και θα κυνηγήσει το όνειρο με τη φανέλα της Ένωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ορέστης βρέθηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και “έδωσε” τα χέρια με τους ιθύνοντες των ακαδημιών.

Ο πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα σπίτια της ΑΕΚ και από τις 4 του Αυγούστου θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα που θα λάβει μέρος στη Super League Κ15.

Πέρα από αθλητικές ικανότητες, ο Ορέστης Τσαχουρίδης φαίνεται να έχει και ώριμη σκέψη, εφόδιο απαραίτητο για μια σπουδαία καριέρα. Μέσα από το sportsfan.gr, ο πλέον “κιτρινόμαυρος” θέλησε να περάσει το εξής μήνυμα στους γονείς “να αφήσετε να παιδιά σας να ονειρεύονται και να τα στηρίζεται στα όνειρα τους…” και στα παιδιά να προπονούνται όσο περισσότερο γίνεται για να βελτιώνονται.

Πηγή: Veriotis.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Της Κυριακής το απόγευμα να δούμε τι θα φέρει (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS