Άμεσες αποφάσεις για τον χρόνο της επέμβασης που πρέπει να κάνει ο Ντακόλ στον ώμο

Έγινε και το πρώτο καρέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntakolΣτο πλαίσιο της ευχέρειες για διαφορετικό τρόπο διαχείρισης των τελευταίων τεσσάρων αγώνων του πρωταθλήματος, ενδεχομένως να συμπεριληφθεί και το θέμα της επέμβασης που πρέπει να κάνει ο Άλεξ Ντακόλ. Εκείνο που πλέον έχει σημασία για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός να απαλλαχθεί μια καλή από το πρόβλημα αυτό και να είναι γερός και πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό ενδεχομένως να βάλει σε δεύτερη μοίρα την συμμετοχή του σε κάποια από τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Θα τεθεί δηλαδή και πάλι επί τάπητος, το ενδεχόμενο να προχωρήσει τελικά ο Ντακόλ στην απαραίτητη επέμβαση, πριν την λήξη της σεζόν. Προφανώς υπάρχει το δεδομένο της απουσίας και του Βασίλη Τσεβά αλλά και του Μπρέσεβιτς. Που σημαίνει πως αν λείψει και ο Ντακόλ, ο Δέλλας θα πρέπει να κάνει πειράματα στην κορυφή της επίθεσης. Από την άλλη, είναι σημαντικότερο ενδεχομένως, να κερδίσει ο Βραζιλιάνος χρόνο αποθεραπείας. Πάντως σε κάθε περίπτωση, το θέμα τίθεται για μετά το ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X