Πίττας στο enwsi.gr: "Ήταν άθλος για την ΑΕΚ το πρωτάθλημα του '89" (VIDEO)

Πίττας σε Μπάγεβιτς: «Μίστερ με θυμάσαι;» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Πίττας εμφανίζεται πολύ σπάνια μπροστά στις κάμερες. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr και θυμήθηκε το πρωτάθλημα του 1989 και τη γκολάρα που έβαλε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Συναντήσαμε τον Δημήτρη Πίττα στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου των 90 χρόνων ιστορίας της Ένωσης και του ζητήσαμε να θυμηθεί τις ωραιότερες στιγμές από την τριετή καριέρα του στον δικέφαλο:

pittas Δημήτρης Πίττας ΑΕΚ Μπάγεβιτς“Σαν ΑΕΚτζής που είμαι, είχα τώρα την ευκαιρία, λόγω της εκδήλωσης για το βιβλίο των 90 χρόνων της ομάδας, να παραστώ κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους πρώην ποδοσφαιριστές της AEK. Κρατάω πάντα μέσα μου τις καλές στιγμές από την ομάδα. Περισσότερο θυμάμαι το πρωτάθλημα της σεζόν 1988-89, το οποίο νομίζω ότι ήταν άθλος και ήμουν κι από τους ελάχιστους τότε που πίστευα ότι θα το πάρουμε”, τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης.

[youtube id=”Fye-3Ce2r_w” width=”600″ height=”350″]

Όσο για το υπέροχο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στη Μπιλπάο και το πανηγύρισε στη “Σκεπαστή”, ο Πίττας τόνισε:

“Πήγα να το πανηγυρίσω μπροστά στους φίλους μου”.

[youtube id=”1gx_LS2RS-A” width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X