Η τελευταία "κούπα" της ΑΕΚ και ο τίτλος του "Λύμπε" (VIDEO)

Η τελευταία "κούπα" της ΑΕΚ και ο τίτλος του "Λύμπε" (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2010-2011) ATROMITOS - AEK (CUP FINAL 2010-2011)Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η ΑΕΚ κατέκτησε τον τελευταίο της τίτλο. Συγκεκριμένα ήταν στις 30 Απριλίου του 2011, όταν η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε με 0-3 στον τελικό Κυπέλλου που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” νωρίτερα είχαν αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από την διοργάνωση, παίρνοντας το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό, όπου με τα γκολ των Νίκου Λυμπερόπουλου (28′), Ναμπίλ Μπαχά (78′) και Παντελή Καφέ (85′), κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο τους μετά από εννέα χρόνια. Πάντως, ο τελικός του 2011 δεν είχε καθαρά… εορταστικό κλίμα καθώς σημαδεύτηκε από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Επίσης ήταν ο πρώτος τίτλος στην καριέρα του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος σκόραρε στον τελικό και στο φινάλε πανηγύρισε την κούπα μαζί με τα παιδιά του.

Δείτε βίντεο από τον τελικό:

[youtube id=”p7ttDDw1u5c”]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X