Ενδιαφέρουσα περίπτωση του Φουρλάνου αν μείνει ελεύθερος από Μπριζ

Ενδιαφέρουσα περίπτωση του Φουρλάνου αν μείνει ελεύθερος από Μπριζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

FOURLANOS ΦΟΥΡΛΑΝΟΣΣτην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του διεθνή με την ελπίδων, Σπύρου Φουρλάνου, ο οποίος …ψάχνεται για να μείνει ελεύθερος από τη Μπριζ.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του δικεφάλου έχουν στα υπ όψιν τους αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr ένας Έλληνας “άσος”, ο οποίος “αρέσει” στους ανθρώπους της ομάδας είναι και ο 21χρονος αμυντικός χαφ της Βέλγικης ομάδας, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας. Ο νεαρός μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μετά από δύο σεζόν που έμεινε στους “πράσινους”,παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις σε 11 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρopa League, πήρε μεταγραφή για τη Μπριζ, με “διαβατήριο” τις εμφανίσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στο πρώτο μισό της σεζόν δεν κατάφερε να βρει θέση στην ομάδα του Βελγίου και για το λόγο αυτό παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλλονή, τη φανέλα της οποίας φόρεσε συνολικά εννιά φορές, δείχνοντας και πάλι πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εμφανίζονται θετικοί ως προς την απόκτηση του Σπύρου Φουρλάνου, αλλά μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τη Μπριζ, κάτι που όπως φαίνεται θέλει κι ο ίδιος, από τη στιγμή που δεν έχει κερδίσει θέση στην ομάδα. Αν προχωρήσει η διαδικασία και ο Έλληνας διεθνής δε δεσμεύεται πια με συμβόλαιο, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, αφού οι ικανότητές του έχουν εκτιμηθεί απ’ τους υπεύθυνους της ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X