«Κλεισμένο» θεωρούν στην Ελβετία τον Μαυροβούνιο Κάγιεβιτς

Στέλνουν τον Κάγιεβιτς στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kajevic-καγιεβιτςΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες τις πληροφορίες από την Ελβετία για τον Ασμίρ Κάγιεβιτς και την ΑΕΚ. Ο 24χρονος Μαυροβούνιος μέσος που ανήκει στη Ζυρίχη δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής στην ελβετική ομάδα και εμφανιζόταν σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ, ώστε να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» από το καλοκαίρι. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ελβετία ανέφεραν πως η υπόθεση είναι προχωρημένη και ο Κάγιεβιτς είναι «κλεισμένος» από την Ενωση για το μέλλον.

Ο Κάγιεβιτς φαίνεται πως είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή. Εχει στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα, είναι μια περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει άμεσα και να έχει εξέλιξη στο μέλλον. Ετσι είναι πιθανό η Ενωση να διερεύνησε την περίπτωση του Μαυροβούνιου μέσου, ώστε να ξέρει ποια είναι τα δεδομένα και να αποφασίσει εάν θα κάνει την κίνηση της, ανάλογα και με άλλες επιλογές που μπορεί να έχει στην ατζέντα της.

Αλλωστε, η ΑΕΚ αναζητά παίκτη για τη μεσαία γραμμή και θέλει να είναι κάποιος με πλούσια σωματικά προσόντα, ώστε να δώσει ύψος στον άξονα. Ο Κάγιεβιτς έχει αυτά τα στοιχεία, είναι παίκτης που έχει εμπειρίες και σημαντικές παραστάσεις ήδη με τη φανέλα της Ζυρίχης και είναι στην ευχέρεια της ΑΕΚ αν θα κινήσει τη διαδικασία για την απόκτηση του ή θα ψάξει κάτι διαφορετικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X