
Το δικαστήριο της Μαδρίτης επέβαλε βαριές ποινές σε τέσσερις οπαδούς της Ατλέτικο για ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους
Το Φεβρούαριο του 2023 τέσσερις οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης κρέμασαν πανό με μια μάυρη κούκλα με φανέλα Βινίσιους, σε γέφυρα κοντά στο αθλητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Δύο χρόνια αργότερα το δικαστήριο της Μαδρίτης εξέδωσε απόφαση για τους τέσσερις οπαδούς που βρήκαν τα ίχνη τους γι’ αυτή την ενέργεια, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία. Σε έναν οπαδό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για έγκλημα μίσους και επιπλέον επτά μήνες για απειλές, ενώ επτάμηνη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στους υπόλοιπους τρεις.
Παράλληλα τους επιβλήθηκαν πρόστιμα, αλλά και απαγόρευση να πλησιάζουν τον Βινίσιους στα 1.000 μέτρα. Άρα δεν μπορούν να πλησιάσουν στο σπίτι του, το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο της Ρεάλ, αλλά και τα υπόλοιπα γήπεδα για τέσσερα χρόνια.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ποιους παίκτες της ΑΕΚ αφήνει εκτός ομάδας ο Νίκολιτς! – Τα ονόματα
- Η κουβέντα στην ΑΕΚ για τον Γιόνσον και τα δεδομένα για τον Λαμέλα
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Τι βλέπει ο Νίκολιτς στον Μάνταλο, ο χαφ που θέλει και ο Πινέδα!
- Ντέρεκ Κουτέσα στο enwsi.gr: «Να φέρω τον… Χάρι Πότερ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Από τον Απρίλιο ήμουν παίκτης της ΑΕΚ»



Απορίες για τακτική, για κομμένους, για ανάγκες…

Οπαδοί του Ηρακλή αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα για ενίσχυση

Απογοητευτικός απολογισμός: Αυτός ήταν ο μέσος όρος των εισιτηρίων στο Μουντιάλ Συλλόγων

Ο Αντετοκούνμπο κάνει διακοπές στον… παράδεισο του Σκορπιού

Ανακοίνωσε Ράτσιτς και Τεχέρο ο Άρης