Πρόταση ανανέωσης σε Αραμπατζή ο Ερμής Αραδίππου

Πρόταση ανανέωσης σε Αραμπατζή ο Ερμής Αραδίππου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arabatzis Αραμπατζής ΑΕΚ Ερμης ΑραδιππουΠρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Αραμπατζή κατέθεσε ο Ερμής Αραδίππου και αναμένει απάντηση γνωρίζοντας από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πως υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.

Ο Αραμπατζής κάνει πράγματα και θαύματα στην Κύπρο. Έχει πραγματοποιήσει σούπερ σεζόν με τον Ερμή και συνιστά έναν από τους πρωταγωνιστές της πορείας της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, όπου έχει προκριθεί, ήδη, στον τελικό. Έτσι οι διοικούντες την κυπριακή ομάδα κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος, ωστόσο, τους διεμήνυσε πως περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Έτσι σε περίπτωση που αυτή η πρόταση δεν έρθει ή έρθει και δεν τον ικανοποιήσει, τότε ο Αραμπατζής θα μείνει σίγουρα στον Ερμή.

Βέβαια, το όλο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, όπου ο Ερμής θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη.

Πηγή: sentragoal

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X