Όταν ο Τιμούρ συνάντησε τον Τόνι, οι αναμνήσεις ήταν ...ατελείωτες (VIDEO)

Όταν ο Τιμούρ συνάντησε τον Τόνι, οι αναμνήσεις ήταν ...ατελείωτες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ketspagia savevski κετσπάγια σαβέβσκιΤο enwsi.gr ήταν παρών τη στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια συνάντησε τον Τόνι Σαβέβσκι και οι δύο τους είχαν να πουν και να θυμηθούν πολλές “κιτρινόμαυρες” ιστορίες και όχι μόνο.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου – λευκώματος των 90 χρόνων ιστορίας της ΑΕΚ δεν ήταν μια απλή εκδήλωση. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στην ίδια αίθουσα, αθλητές που δόξασαν τη φανέλα της Ένωσης, γράφοντας χρυσές σελίδες ιστορίας με τα κατορθώματά τους εντός αγωνιστικών χώρων. Δύο τεράστιες μορφές της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ είναι αναμφισβήτητα ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Τόνι Σαβέβσκι. Η συνεργασία τους έκανε άνω κάτω τις αντίπαλες άμυνες, αναγκάζοντας πολλούς τερματοφύλακες να μαζέψουν απογοητευμένοι τη μπάλα από τα δίχτυα της εστίας τους.

Λίγο μετά το τέλος της παρουσίασης του βιβλίου, οι δύο νυν προπονητές και πρώην “άσοι” του δικεφάλου βρίσκονταν σε εντελώς διαφορετικά σημεία μέσα στην αίθουσα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλούσε αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr, την ίδια στιγμή που ο Τόνι Σαβέβσκι χαιρετούσε όλο τον κόσμο που πήγαινε προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσει.ketspagia savevski κετσπάγια σαβέβσκι 2

“Τόνι, που είσαι; Πόσο καιρό έχω να σε δω;”, φώναξε από μακριά ο Κετσπάγια, με τον Σαβέβσκι να γυρίζει προς το μέρος του και να χαμογελάει εμφανώς συγκινημένος. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και απομακρύνθηκαν για λίγο από τους υπόλοιπους έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούν πολλές καλές στιγμές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά να συζητήσουν και για την κατάσταση που βιώνουν αυτή την περίοδο.

[youtube id=”MLQDMT18qvQ” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X