Παπαγεωργίου: "Πληρώσαμε τα λάθη μας"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papageorgiouΣτην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” μίλησε η Φένια Παπαγεωργίου, εκφράζοντας την απογοήτευση της για την δυσάρεστη για την ΑΕΚ εξέλιξη της αγωνιστικής χρονιάς. “Σίγουρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Ξεκίνησε μια προσπάθεια με πολύ όρεξη και όνειρα και δεν κατέληξε όπως φανταζόμασταν. Αυτό που λέω είναι πως τα λάθη πληρώνονται και εμείς τα πληρώσαμε με τον πιο σκληρό τρόπο”,τόνισε αρχικά η έφορος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης σχετικά με τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα του τμήματος εξήγησε: “Είναι λογικό να υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με την επόμενη ημέρα. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Αυτό καθώς δεν είμαι μόνη μου σε αυτή την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα και πρέπει να μιλήσω μαζί τους πριν πάρω την οποιαδήποτε απόφαση. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Είναι άδικο έτσι όπως εξελίχτηκε η χρονιά γιατί υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις. Οικονομικά, διοίκηση, κόσμος που μας στήριξε τόσο πολύ”.

Στην ερώτηση για το τι δεν πήγε καλά η πρώην παίκτρια της ΑΕΚ ξεκαθάρισε: “Έγιναν λάθος επιλογές τρελές. Και σε αυτό ρίχνω ευθύνη και στον εαυτό μου γιατί θα μπορούσα να είχα επιβληθεί από την αρχή. Είχα την εμπειρία και παρόλα αυτά δεν συμμετείχα όσο έπρεπε στις αποφάσεις. Οι επιλογές δεν μας βγήκαν και δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτό που είχαμε όλοι στο μυαλό μας στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει απογοήτευση αλλά τώρα χρειάζεται καθαρό μυαλό για να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον”.

Τέλος, αναφορικά με το δικό της μέλλον και το εάν θα συνεχίσει στην Ένωση και τη νέα χρονιά είπε: “Δεν μ’ αρέσει να τα παρατάω αλλά δεν εφόσον συνεχίσω θέλω να είναι όλες οι συνθήκες σωστές και να ξεκινήσουμε από την αρχή με καλές προϋποθέσεις. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην ομάδα, πριν μιλήσω με όλους και αποφασίσουμε τι θα κάνουμε”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X