Ετοιμάζουν συνάντηση για τα μεταγραφικά

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lybe-dellas-duskoΣύσκεψη για τις μεταγραφικές εξελίξεις, αλλά και τις επόμενες κινήσεις στην ΑΕΚ αναμένεται να γίνει αύριο.

Αυτό τουλάχιστον σημειώνεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των σπορ”, αφού όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, τόσο περισσότερο θέλουν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν πάρει οριστικές αποφάσεις για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Έτσι κι αλλιώς, εδώ και καιρό συνεχίζονται οι κινήσεις για την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας, ενώ καθημερινά προτείνονται παίκτες από διάφορες χώρες. Αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι να καταλήξουν στις θέσεις, αλλά και στα πρόσωπα, στα οποία θα γίνει κρούση το επόμενο διάστημα, ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνει συζήτηση και για το μεταγραφικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική, το οποίο σας αποκάλυψε το enwsi.gr.

MΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X