Εφυγε για να…ξαναγυρίσει (VIDEO)

Εφυγε για να…ξαναγυρίσει (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cirillo-τσιριλοΗ ΑΕΚ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, έντονα ερωτεύσιμη και με πολλές ξεχωριστές καταστάσεις. Ο Μπρούνο Τσιρίλο, αν και έχει ζήσει στην Ενωση μόλις για μια τριετία, έχει προστεθεί ήδη στη λίστα όσων έφυγαν για κάποιον λόγο και γύρισαν ξανά. Μία μέρα σαν σήμερα του 2007, ο Ιταλός στόπερ αποχαιρετούσε με δάκρυα και κάνοντας τον δικό του αποχαιρετιστήριο γύρο σε όλο το γήπεδο τον κόσμο της ΑΕΚ, αφήνοντας την υπόσχεση πως θα γυρίσει ξανά. Οπερ και συνέβη, το περασμένο καλοκαίρι, με τον Τσιρίλο να διατηρεί πολύ υψηλό επίπεδο δημοφιλίας ανάμεσα στους Ενωσίτες.

Ηταν το φινάλε εκείνης της σεζόν. Προτελευταία αγωνιστική και η ΑΕΚ υποδεχόταν την Ξάνθη. Ματς που ελάχιστα είχε να προσφέρει, καθώς έληξε με 0-0. Οι «κιτρινόμαυροι» υπό τις οδηγίες του Φερέρ είχαν κατακτήσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από το καλοκαίρι πάντως, ο Ισπανός είχε δείξει τις αλαζονικές διαθέσεις του. Εδιωξε από την ομάδα παίκτες όπως οι Τσιρίλο και Μόρας, για να φέρει τον Ζεράλδο και τον Ασκάρατε. Με τον Τσιρίλο η τάξη αποκαταστάθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”h8s-sUrCSbw” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X