Ατματσίδης στο enwsi.gr: "Ήταν μια ανατριχιαστική στιγμή" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του βιβλίου «90 χρόνια-Η ιστορία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

atmatsidis dellas ατματσίδης ΔέλλαςΟ Ηλίας Ατματίδης μιλάει στην κάμερα του enwsi.gr για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου των 90 χρόνων ιστορίας της ΑΕΚ. Θυμάται τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας του και αναφέρεται στην επόμενη μέρα της ομάδας..

“Θα έλεγα ότι ήταν μια ανατριχιαστική μέρα σήμερα, βλέποντας όλους αυτούς τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα στο “οικοδόμημα” που λέγεται ΑΕΚ και πραγματικά έρχονται στο μυαλό εικόνες όμορφες που περάσαμε όλοι σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Εγώ έχω πολλές όμορφες στιγμές που πέρασα στην ΑΕΚ. Στο βίντεο που παρουσιάστηκε με τις δηλώσεις μου αναφέρθηκα στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, επειδή με τη δική μου εκτέλεση πέναλτι η ΑΕΚ κατέλτησε το κύπελλο. Φυσικά δε μπορώ να ξεχάσω τα δύο πρωταθλήματα που πήραμε, τα τέσσερα κύπελλα, αλλά το ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο οποίο έκανα τη διπλή απόκρουση στο πέναλτι. Νομίζω ήταν η καλύτερη επέμβαση της ζωής μου. Φυσικά αυτό που δε μπορώ ποτέ να ξεχάσω είναι η αγάπη και το δέσιμο που έχω με τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια γιατί πιστεύω ότι εκτίμησαν πως όταν έπαιζα με τη φανέλα της ομάδας έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό”, τόνισε αρχικά ο Ατματσίδης, ένας από τους ανθρώπους που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στην ιστορία της Ένωσης. Όσο για την επόμενη μέρα, έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος:

“Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα. Πολύ σύντομα πιστεύω ότι και γήπεδο θα αποκτήσουμε, αλλά και το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Είμαι πολύ αισιόδοξος λόγω των ανθρώπων που υπάρχουν στην ομάδα ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Στα πρωταθλήματα και στην Ευρώπη και όχι να παίζει το ρόλο του κομπάρσου, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια, αφού έχουμε 20 χρόνια να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”.

[youtube id=”B4DmvYW-P7Q” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X