Ετοιμάζουν μεταγραφική ενίσχυση στον άξονα με κινήσεις απ' τη Σερβία

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lybe-dellas-dusko1Η ΑΕΚ ψάχνει στην Αργεντινή για εξτρέμ και αριστερό μπακ, αλλά την ίδια στιγμή στρέφει το βλέμμα της προς την αγορά της Σερβίας για την ενίσχυση στον άξονα.

Το enwsi.gr σας έχει αποκαλύψει το ταξίδι των ανθρώπων του δικεφάλου στη Λατινική Αμερική, αλλά και την περίπτωση του Ασμίρ Κάγιεβιτς. Επίσης σας έχει ήδη ενημερώσει για το ταξίδι του “Λύμπε” στο Βελιγράδι προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα. Με βάση τις τελευταίες συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των υπευθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτό που έχει αποφασιστεί είναι να αναζητήσουν στην σέρβικη ποδοσφαιρική αγορά δύο περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται κυρίως στον άξονα. Έναν σέντερ φορ περιοχής, καθώς κι έναν επιτελικό χαφ. Ο Κάγιεβιτς είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, αφού από τη στιγμή που προτάθηκε, οι άνθρωποι της ομάδας συνέλεξαν αρκετά στοιχεία και τον έχουν στα υπόψιν τους για τη μεσαία γραμμή.

Όσο για την επίθεση, ο Ντράγκαν Μρντία του Ερυθρού Αστέρα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος τον παρακολούθησε αγωνιζόμενο το προηγούμενο Σάββατο. Αυτό που τονίζεται μάλιστα σχετικά με την περίπτωση του συγκεκριμένου στράϊκερ είναι ότι έχει ήδη βρεθεί και ο συνδετικός κρίκος, σε περίπτωση που αποφασίσει η ΑΕΚ να προχωρήσει την περίπτωσή του. Εννοείται ότι δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές που κοιτούν οι “κιτρινόμαυροι”. Η αγορά της Σερβίας άλλωστε είναι μια απ’ αυτές που εξετάζουν προσεκτικά και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X