ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του βιβλίου «90 χρόνια-Η ιστορία της ΑΕΚ»

ÌÐÏÑÌÐÏÊÇÓ ÄÇÌÇÔÑÉÁÄÇÓ ÐÁÍÔÁÆÇÓ  ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÂÉÂËÉÏÕ "90 ×ÑÏÍÉÁ - Ç ÉÓÔÏÑÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ"Ο Βασίλης Δημητριάδης μίλησε για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ και για την εγγύηση της ομάδας που ακούει πλέον στο όνομα Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώην επιθετικός του δικεφάλου και νυν υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την παρουσίαση του βιβλίου για την ιστορία της ομάδας και θυμήθηκε τα χρόνια που ο ίδιος έκανε …κομμάτια τα δίχτυα των αντίπαλων εστιών:

“Ήταν μια εντυπωσιακή εκδήλωση. Ήταν μια εκδήλωση αντάξια της ενενηντάχρονης ιστορίας της ΑΕΚ. Βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα ιερά τέρατα της ιστορίας της ομάδας από όλα τα αθλήματα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που θυμάμαι από τη δική μου τη γενιά ήταν τα πρωταθλήματα που πήραμε και συνδυάστηκαν με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Με θέαμα που χάρηκε όλη η Ελλάδα. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και οι αγώνες να δίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε κι εμείς προσφέρει στην ιστορία της ΑΕΚ. Ευελπιστώ στα 100 χρόνια η ΑΕΚ να μεγαλουργήσει κι αυτό θα γίνει με την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

Ο Βασίλης Δημητριάδης αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που εγγυάται την επιτυχία στην επόμενη μέρα της Ένωσης: “Η εγγύηση σε ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ ακούει στο όνομα Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι ένας άνθρωπος “άρρωστος” με την ΑΕΚ. Είναι ο αρχηγός μας, ο στυλοβάτης μας και μ’ αυτόν μπροστάρη η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X