"Κλειδώνει" το ταξίδι στην Αργεντινή για εξτρέμ όπως αποκάλυψε το enwsi.gr

ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του βιβλίου «90 χρόνια-Η ιστορία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓ ËÕÌÐÅÑÏÐÏÕËÏÓ ÌÐÏÑÌÐÏÊÇÓ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÂÉÂËÉÏÕ "90 ×ÑÏÍÉÁ - Ç ÉÓÔÏÑÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ"Από το πρωί το enwsi.gr,  σας αποκάλυψε την πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ να πραγματοποιήσουν ένα ακόμα ταξίδι μεταγραφικού σκοπού, αυτή την φορά στην Λατινική Αμερική και δη στην Αργεντινή. Στο αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, διαβάσατε για στόχους που έχουν εντοπιστεί και μάλιστα άνθρωπος της ΑΕΚ είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ταξίδι για να παρακολουθήσει από κοντά τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Η πληροφόρηση που έχει το enwsi.gr,  κάνει λόγο για ύπαρξη δύο παικτών που αγωνίζονται ως εξτρέμ, θέσεις για τις οποίες η ΑΕΚ φαίνεται να έχει ανάγκη ενίσχυσης.

Το σκάουτινγκ της ΑΕΚ πλέον δεν περιορίζεται στην εγχώρια αγορά, αλλά έχει βγει και εκτός συνόρων. Και μετά το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αποστολή στην Αργεντινή. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πάντως ότι δεν αποκλείεται στην πορεία της μεταγραφικής αναζήτησης να προκύψουν και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που πιθανόν να αγωνίζονται σε άλλες θέσεις.

Στην ΑΕΚ όμως έχουν αποφασίσει να ανοίξουν και την αγορά την Λατινικής Αμερικής, αφού υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν παίκτες- λαβράκια που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, στην πορεία που θα κάνει για την μεγάλη κατηγορία.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X