Μπάγεβιτς: "Πέρασα μια γεμάτη ζωή στην ΑΕΚ" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του βιβλίου «90 χρόνια-Η ιστορία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic bagievits melissanidisΕμφανώς συγκινημένος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τα 90 χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ και για το όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

“Θυμάμαι σχεδόν όλη τη ζωή που πέρασα στην ΑΕΚ, αφού ήταν μια γεμάτη ζωή σ’ αυτή την ομάδα. Θυμάμαι περισσότερο τα ευχάριστα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και γι’ αυτό είμαστε όλοι περήφανοι. Δε μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Είναι μια ομάδα με πολλούς τίτλους και στην Ελλάδα και στο διεθνή χώρο. Είναι μια ομάδα που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο”, τόνισε ο Μπάγεβιτς στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου για τα 90 χρόνια του δικεφάλου. Για το μεγάλο όνειρο της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια υποστήριξε:

“Τώρα ξεκινάμε κάτι που θέλουμε να γίνει πολύ γρήγορα. Μιλάω για το γήπεδο που περιμένουμε όλοι τόσο πολύ και πιστεύω ότι όταν επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της, θα είναι ακόμα καλύτερη. Εύχομαι πραγματικά να ζήσουμε ακόμα πιο ωραίες στιγμές απ’ ότι είχαμε ως τώρα. Να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε ο κ. Μελισσανίδης, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Στο νέο μας σπίτι να ζήσουμε καλύτερες στιγμές από τις δικές μας και να είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ, όπως όλο αυτό το διάστημα”.

[youtube id=”f7HdvrVK1IE” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X