Πίττας σε Μπάγεβιτς: «Μίστερ με θυμάσαι;» (ΦΩΤΟ)

Πίττας σε Μπάγεβιτς: «Μίστερ με θυμάσαι;» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pittas Δημήτρης Πίττας ΑΕΚ ΜπάγεβιτςΔεν ήταν ποτέ ο σταρ, δεν το έπαιξε ποτέ ΑΕΚάρχης, έφυγε από το προσκήνιο και ποτέ δεν ακολούθησε τον δρόμο της δημοσιότητας. Ο Δημήτρης Πίττας ήταν ένας αγνός στρατιώτης της ΑΕΚ για τρία χρόνια (1986-89) και οι περισσότεροι τον θυμούνται από εκείνο το γκολ τον Σεπτέμβρη του 1988 με την Μπιλμπάο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος ο Πίττας στα 56 του σήμερα αναρωτήθηκε αν το θυμούνται σήμερα και όχι μάλιστα σε κάποιον τυχαίο. Ρώτησε τον ίδιο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όταν αντάμωσαν στην σημερινή εκδήλωση της ΑΕΚ για το βιβλίο των 90 ετών του συλλόγου. «Με θυμάσαι μίστερ;» είπε ο Πίττας και ο Μπάγεβιτς πλησίασε πιο κοντά για να δει ποιος είναι, αλλά μόλις αντιλήφθηκε ότι είναι ο παλιός του παίκτης τον αγκάλιασε αμέσως και συγκινήθηκε. Οι δυο τους τα είπαν για λίγο, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ να δείχνει αρκετά συγκινημένος που τον είδε ξανά μετά από τόσα χρόνια.

Ο Πίττας σήμερα πέρασε την περισσότερη ώρα με τον Χρήστο Βασιλόπουλο (στην φωτογραφία μαζί και οι δύο με τον Μπάγεβιτς από το ματς με την Μπιλμπάο το ’88).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΤΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

pittas1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X