Επιτακτικό το "διπλό" για την ΑΕΚ κόντρα στον Ποσειδώνα (18:00, enwsi.gr)

Επιτακτικό το "διπλό" για την ΑΕΚ κόντρα στον Ποσειδώνα (18:00, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÏÕÊÁÓΜε στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας, η ΑΕΚ φιλοξενείται στις 18:00 στο Λουτράκι από τον τοπικό Ποσειδώνα για την 21η αγωνιστική, θέλοντας επιτακτικά το “διπλό” σε αυτό το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Οι “κιτρινόμαυροι” που προέρχονται από τη μοναδική τους ήττα (την περασμένη αγωνιστική από τον Δούκα)  είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν άλλους βαθμούς για να ολοκληρώσουν πρώτοι την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να πάνε με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Η Ένωση ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μλάντεν Ράκσεβιτς ακολουθώντας πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του). Ο Γιάννης Αρβανίτης που θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του για το σημερινό κρίσιμο ματς, τους έχει ζητήσει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Από την πλευρά της η ομάδα της Κορινθίας που έχει βάλει πλώρη για τετράδα και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι έτοιμη να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού έχει μεγάλο κίνητρο, να εξασφαλίσει την είσοδο της στην τετράδα και έτσι δεν αναμένεται να είναι εύκολος αντίπαλος για την Ένωση. Εξάλλου και το ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ήταν ντέρμπι, με την ΑΕΚ τελικά να παίρνει τη νίκη στο γκολ (27-26).

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X