90 χρόνια κιτρινόμαυρης ιστορίας "ζωντανεύουν" σε βιβλίο - κόσμημα

90 χρόνια κιτρινόμαυρης ιστορίας "ζωντανεύουν" σε βιβλίο - κόσμημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

90 xronia aekΑπό το 1924 στο 2004… Από την Πόλη, ως τη Νέα Φιλαδέλφεια και το Ολυμπιακό στάδιο. Στιγμές ιστορίας γραμμένες με χρυσά γράμματα μέσα στα γήπεδα από τους αθλητές με τις κιτρινόμαυρες φανέλες και τον δικέφαλο αετό στο στήθος. ‘Ολη η ιστορία των 90 ετών της ΑΕΚ, σε όλα τα αθλήματα, μέσα σε ένα βιβλίο – κόσμημα για κάθε φίλαθλο της Ένωσης. Σήμερα στις 12:30 μετά το μεσημέρι, η ΑΕΚ παρουσιάζει την ιστορία της, σε μια ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με εκλεκτούς καλεσμένους – ποιους άλλους; – τους ανθρώπους, οι οποίοι με τις “μάχες” που έδωσαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους,  έγραψαν την ιστορία της ομάδας. Οι παλαίμαχοι αθλητές του δικεφάλου, αλλά και νυν αθλητές από όλα τα τμήματα της ΑΕΚ θα είναι εκεί για να θυμηθούν και να συγκινηθούν διαβάζοντας τις 703 σελίδες του.

Το enwsi.gr θα δώσει το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας των 90 ετών της ΑΕΚ και θα σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια οτιδήποτε συμβεί στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X