Άμεσες θα είναι οι αποφάσεις για το "χτίσιμο" της ΑΕΚ σωστά και από την αρχή

Ήττα για την ΑΕΚ με 3-0 στο Ρέντη, ισοφαρίστηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΓια μια ακόμα χρονιά, η ΑΕΚ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και «υπέκυψε» χάνοντας το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Με τρεις σερί ήττες, οι δύο μάλιστα με σχεδόν κάτω τα χέρια, οι «κιτρινόμαυρες» δεν κατάφεραν να υψώσουν ανάστημα και να διεκδικήσουν τον τίτλο με μεγαλύτερες αξιώσεις. Εκμεταλλευόμενες το πλεονέκτημα έδρας που κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πλέον όμως δεν υπάρχει χρόνος για …δάκρυα. Οι στόχοι χάθηκαν και η χρονιά χαρακτηρίζεται αποτυχημένη. Πλέον ένας είναι ο δρόμος. Αυτός των σαρωτικών αλλαγών στο τμήμα προκειμένου να χτιστεί μια ομάδα ικανή να φέρει την κούπα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται πολυτέλεια, μιας και βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες μετά την 3η σερί ήττα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Στην ΑΕΚ υπάρχει ήδη κινητοποίηση για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για να δημιουργηθεί ουσιαστικά μια νέα ομάδα. Υπάρχουν  αθλήτριες από την ομάδα που θα συνεχίσουν, αλλά αρκετές από το φετινό ρόστερ θα αποχωρήσουν. Ήδη η διοίκηση μέσα στις επόμενες μέρες καλείται να αποφασίσει αρχικά για την παραμονή του Μανώλη Ρουμελιώτη. Κρίνοντας από τα όσα είδε στο τελευταίο μισό του πρωταθλήματος. Και το αμέσως επόμενο βήμα είναι να γίνει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Είτε μείνει ο προπονητής είτε όχι, θα έχουμε ανακατατάξεις.  Υπολογίζεται ακόμα και μέχρι αύριο να έχουμε τις πρώτες αποφάσεις για το μέλλον του τμήματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X