Κυρούδης: "Η θέση της ΑΕΚ είναι στην Α1»

Κυρούδης: "Η θέση της ΑΕΚ είναι στην Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kyroudhs κυρουδηςΔηλώσεις στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ» μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, έκανε ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Κυρούδης. «Έγινε ένα ματς αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος των δύο συλλόγων, άσχετα με την βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό που αυτός ο αγώνας καλύφθηκε τηλεοπτικά και το είδε πολύς κόσμος, γιατί είχε μεγάλο σκορ, ανατροπές και γενικά πολύ ενδιαφέρον. Κι οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι και το μπάσκετ στην Α2, μπορεί να είναι όμορφο. Εμείς αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε, όπως είχαμε σχεδιάσει. Απλώς κάναμε ένα πολύ κακό πεντάλεπτο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με πολλά λάθη από πολλούς παίκτες μας. Ωστόσο, η ομάδα κατάφερε να βρει τα ψυχικά και τα σωματικά αποθέματα για να μειώσει μέχρι και τους τέσσερις πόντους” τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ο προπονητής του “Γηραιού” είπε: “Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την άνοδο της. Αν και δεν την έχει εξασφαλίσει μαθηματικά, θεωρώ ότι την έχει κερδίσει ήδη. Η θέση της ΑΕΚ είναι στην Α1, όπως και του Ηρακλή. Είναι ευχάριστο οι μεγάλοι σύλλογοι όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής, να βρίσκουν ξανά τον δρόμο τους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα παιδιά που ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη σήμερα και επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ και την ΑΕΚ για την φιλοξενία και τον κόσμο της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X