Νικολάκης: "Tο τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση"

Νικολάκης: "Θα κριθεί στις λεπτομέρειες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolakisΟ προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ για τον αυριανό (27/4) τέταρτο τελικό της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ και τόνισε πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την από την απόδοση των “ερυθρολεύκων”.

«Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κι είναι το κάθε ματς μια διαφορετική ιστορία. Εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το κλειδί είναι ότι έχουμε δείξει χαρακτήρα στη σειρά των τελικών, κάτι που φάνηκε μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα. Επίσης φαίνεται από τη σοβαρότητα και το πάθος που έχουμε γιατί αυτά είναι τα συστατικά για να κερδίσεις τέτοια ματς. Η ομάδα είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη σωματικά και εγκεφαλικά. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί, αλλά ούτως ή άλλως είναι πάντα επικίνδυνη ομάδα. Ωστόσο θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση, αν και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X