Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πέταρ Σκούλετιτς δεν είναι τωρινό

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πέταρ Σκούλετιτς δεν είναι τωρινό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skuletic8Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από δημοσίευμα εφημερίδας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να βρεθεί το βράδυ στο Βελιγράδι προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του σέρβικου πρωταθλήματος, μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», υπάρχουν τέσσερα ονόματα που θα τσεκάρει ο «Λύμπε», ωστόσο όπως έγραψε το enwsi.gr, πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση είναι αυτή του Πέταρ Σκούλετιτς.

Ο Σκούλετιτς αγωνίζεται στην Παρτιζάν από τον Ιανουάριο , αλλά το ενδιαφέρον της Ένωσης  δεν είναι τωρινό. Χρειάστηκε το τελευταίο διάστημα να τον δουν μέσω video, ενώ νωρίτερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε στείλει δικό του άνθρωπο στην Σερβία για να τον παρακολουθήσει, όταν αγωνιζόταν στην Βοϊβοντίνα.

Οι αναφορές που έγιναν για τον 23χρονο επιθετικό είναι θετικές και έτσι αποφασίστηκε να ταξιδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης για να τον δει από κοντά.  Στην ΑΕΚ έχουν σχηματίσει πολλή καλή άποψη για τα τεχνικά χαρακτηριστικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή. Και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2017, φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X