Προσιτό κασέ ο Σκούλετιτς που έχει συμβόλαιο (VIDEO)

Προσιτό κασέ ο Σκούλετιτς που έχει συμβόλαιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SKULETICΟ Πέταρ Σκούλετιτς φαίνεται επίσης να απασχολεί την ΑΕΚ και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα τον παρακολουθήσει στο παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σκούλετιτς αγωνίζεται στην Παρτιζάν και είναι γεννημένος  στις 29 Ιουνίου του 1990.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην ομάδα της Σερβίας αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2014.  Έχει αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια και έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα.

Αυτή η περίπτωση φαίνεται εφικτή, υπό την έννοια ότι το κασέ του Σκούλετιτς είναι 650.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του πάντως ολοκληρώνεται το 2017, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που στην ΑΕΚ αποφασίσουν να προχωρήσουν για τον ποδοσφαιριστή, θα χρειαστεί να πληρώσουν χρήματα και στην Παρτιζάν. Πρόκειται για ψηλό φορ ύψους 1.93 που πριν πάει στην Παρτιζάν, αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Βοϊβοντίνα, έχοντας 39 συμμετοχές  με οκτώ τέρματα.

[youtube id=”juewfenuJPs” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X