Στο Βελιγράδι για παίκτες ο Λυμπερόπουλος

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lymperopoulosΔημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» αναφέρει σήμερα ότι ο Νίκος Λυμπερόπολος αναμένεται να βρεθεί στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχοντας στραμμένα τα μάτια του σε τρεις περιπτώσεις παικτών που φαίνεται να ενδιαφέρον την Ένωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του επιθετικού της Παρτιζάν, Ντάνκο Λάζοβιτς που αγωνιζόταν στην Ζενίτ. Ένας άλλος Λάζοβιτς, ο Ντάρκο που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα,  φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Λυμπερόπουλου. Στον Αστέρα αγωνίζεται επίσης και ο έμπειρος επιθετικός Ντράγκαν Μρτζά που μετράει 16 γκολ σε 23 ματς. Το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου περιλαμβάνει και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, τον Πέταρ Σκούλετιτς της Παρτιζάν, που θεωρείται ότι πιο ποιοτικό έχει ο σύλλογος. Ενώ η εφημερίδα αναφέρει ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη είχε γίνει ταξίδι και πριν λίγο καιρό στο Βελιγράδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X