Κολοβέτσιος στο Enwsi.gr: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Κολοβέτσιος στο Enwsi.gr: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsio1Είναι αλήθεια ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός  της ΑΕΚ που ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες είχε συγκεκριμένους στόχους για την νέα σεζόν. Και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα. Το τελικό χτύπημα έγινε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έντυσε τον νεαρό στόπερ στα κιτρινόμαυρα.  Ο Κολοβέτσιος μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την νέα πρόκληση της καριέρα του.

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν συναντήθηκε αλλά την στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του, παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου, μίλησε τηλεφωνικά μαζί του. «Πρόκειται μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Όλοι γνωρίζουν την δυναμική του κ. Μελισσανίδη. Δεν μου είπε πολλά πράγματα. Με καλοσώρισε στην ομάδα». Ήταν το πρώτο του σχόλιο για την στιγμή που έβαζε την σφραγίδα του στο τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.

«Τον Ιανουάριο με πήρε τηλέφωνο ο μάνατζερ μου και μου μετέφερε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα να συζητήσω. Δεν το σκεφτήκαμε καθόλου, είπαμε αμέσως το ναι». Σχολίασε για το πως ξεκίνησε αλλά και πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μεταγραφής του στην Ένωση.

Η παρουσία της ΑΕΚ στην Β’ Εθνική δεν έπαιξε κανένα ρόλο για τον Κολοβέτσιο ώστε να αποφασίσει να κατέβει στην Αθήνα. «Δεν έχει σημασία παιδιά. Μιλάμε για την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με πολύ κόσμο και ιστορία. Κάθε παίκτης έχει όνειρο να παίξει σε μια τέτοια ομάδα. Και μένα εκπληρώθηκε το όνειρο μου».

Για την φετινή παρουσία στην Γ’ Εθνική ο Κολοβέτσιος απλά τόνισε ότι υπήρξε μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και το ίδιο θα συμβεί και του χρόνου. «Παρακολούθησα την ομάδα, είδα αρκετά παιχνίδια. Δεν συζητάμε για την άνοδο. Πιστεύω ότι με την ίδια διαφορά που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, θα έχει και του χρόνου στην Β’ Εθνική».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης μίλησε και για τους παίκτες που θα βρει στα Σπάτα, κυρίως αυτούς που θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην ΑΕΚ. «Με γεμίζει ικανοποίηση αυτό που έχω δει μέχρι τώρα. Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει πολλούς και καλούς παίκτες. Νεαρούς παίκτες και άλλους έμπειρους. Οι άνθρωποι της ομάδας χτίζουν ομάδα που θα είναι έτοιμη για να κάνει πρωταθλητισμό».

«Το Α και το Ω ο κόσμος»

«Όλοι ξέρουν τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα. Το Α και το Ω στην ΑΕΚ είναι ο κόσμος. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους».

Ο Κολοβέτσιος αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση και το προπονητικό τιμ. «Είναι εγγύηση. Πρόκειται για ανθρώπους με τεράστια εμπειρία, ο καθένας στον ρόλο του. Αυτές οι κινήσεις είναι άκρως σημαντικές γιατί πρόκειται για ανθρώπους που υπηρέτησαν την ομάδα. Προσφέρουν έργο, αλλά και τις υπηρεσίες τους 100% για την ομάδα».

Πάντα σεμνός και ταπεινός έχει βάλει υψηλούς στόχους . Που όμως θα γίνουν βήμα βήμα και μέσα από την καθιέρωση του στην ομάδα. «Όταν πηγαίνεις σε μια τέτοια ομάδα πρώτος στόχος είναι η καθιέρωση. Εκεί θα ρίξω το βάρος μου. Όλοι πρέπει να παλεύουμε καθημερινά για να αποδείξουμε στον προπονητή. Με δουλειά και το κεφάλι χαμηλά. Έτσι έμαθα στην ζωή μου, έτσι θα πρέπει να κάνω και στην ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους να με φέρουν στην ΑΕΚ».

Η «Αγιά Σοφιά» αποτέλεσε σημείο συζήτησης με τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης, που έχει εντυπωσιαστεί από τα όσα έχει δει από φωτογραφίες και video. «Είναι απίστευτο, υπέροχο γήπεδο. Που όταν γίνει και ετοιμαστεί θα προκαλέσει ανατριχίλα στον κόσμο της ΑΕΚ που ανυπομονεί και περιμένει πολλά χρόνια. Ασφαλώς και είναι κάτι που σκέφτομαι και εγώ. Θα είναι εκπληκτικό συναίσθημα να μπω σε αυτό το γήπεδο να παίξω για την ΑΕΚ».

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X