Στέλνουν τον Κάγιεβιτς στην ΑΕΚ

Στέλνουν τον Κάγιεβιτς στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kajevic-καγιεβιτςΗ ΑΕΚ αναζητά και εκτός συνόρων τη μεταγραφική ενίσχυση της και σύμφωνα με μανατζερικές πηγές έριξε «δίχτυα» και ψάχνει…λαυράκι στην Ελβετία. Πηγές από την πιάτσα των ατζέντηδων αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Ασμίρ Κάγιεβιτς. Τον 24χρονο κεντρικό μέσο της ελβετικής Ζυρίχης, που διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα, την καλή τεχνική κατάρτιση και τον δυναμικό τρόπο παιχνιδιού.

Ο Κάγιεβιτς ανήκει στην Ζυρίχη από τον Ιανουάριο του 2012, όταν μεταγράφηκε από την σέρβικη Μπορκάνσκι. Στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο Κάγιεβιτς θεωρούνταν ως σπουδαίο ταλέντο και ήταν βασικός σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, φτάνοντας μέχρι και την Ελπίδων, όπου μετρά 13 συμμετοχές (με τρία γκολ). Τελευταία συμμετοχή υπήρξε πριν από δύο χρόνια.

Ετσι οι Ελβετοί έσπευσαν να επενδύσουν με την απόκτηση του. Οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο Κάγιεβιτς είναι αυτές του άξονα. Κυρίως ως «οκτάρι», ως κεντρικό χαφ, αλλά και αμυντικός μέσος. Με πλεονέκτημα το αριστερό πόδι, μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά, αλλά με 1,87 ύψος δεν μπορεί να παίξει στα άκρα.

Ο Κάγιεβιτς τη φετινή σεζόν μετρά επτά συμμετοχής με τη Ζυρίχη, αλλά δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία πέντε ματς. Το πρώτο εξάμηνο στην Ελβετία έκανε επίσης επτά ματς (με ένα γκολ), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε πέντε φορές με την πρώτη ομάδα και έκανε δέκα παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα της Ζυρίχης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X