
Το μήνυμα του Γιώργου Νικολάου για το ματς της ΑΕΚ Betsson με τον Προμηθέα Πάτρας
Στην τρομερή στήριξη του κόσμου στάθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ Betsson, Γιώργος Νικολάου, ενόψει του ματς της Δευτέρας με τον Προμηθέα Πάτρας.
Αναλυτικά το μήνυμά του αναφέρει:
«Στο μυθιστορηματικό «Τελευταίο Χειροκρότημα» (του Κυριάκου Κουζούμη) που διαβάσαμε προ ετών, η παρελθοντική αόρατη αγάπη της Μαντώς για τον Πάρη της ενσαρκώθηκε, και έκανε τον φοίνικα της ελπίδας ν’ αναγεννηθεί από τις στάχτες του.
Νιώθουμε, ότι κάτι ανάλογο συνέβη εφέτος στη «Βασίλισσα» με την ανείπωτη αγάπη και τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου για τον κορυφαίο προπονητή της Ιστορίας μας (στο γήπεδο, στο σπίτι, στο δρόμο) που ανέκαθεν παραδεχόταν αλλά εφέτος ξεπέρασε (αυτή η σχέση αγάπης και έγινε ορατή/ορατότατη) κάθε προσδοκία, αλλά και το φλογερό πάθος εντός του ’25 για την ομάδα, που σόκαρε την Ευρώπη, και ήταν αυτό το συστατικό ακριβώς, που απογείωσε προπονητή και παίκτες, αλλά και διοίκηση και όλους εμάς για να «τρυπήσει» ο Οργανισμός «ταβάνια»!
Για το απολαυστικό μπάσκετ, που δεσμεύτηκε κατά την παρουσίαση του ο Κόουτς Sale πριν από 11 μήνες, και έκανε πράξη. Για τον Μάκη Αγγελόπουλο, που προφανώς θα ήταν πιο χαρούμενος με το 3ο διεθνές τρόπαιο της θητείας του ανά χείρας, αλλά θα νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή της επιστροφής του προπονητή της καρδιάς μας, της καρδιάς του. Για τον Βαγγέλη Αγγελόπουλο, που συμπάσχει και συνεισφέρει στο δημιουργικό ανήφορο. Κυρίως για μία από τις πιο αγαπησιάρικες ομάδες ΑΕΚ ever, που ανεξάρτητα από συνθήκες, «σκοτώνεται» στο παρκέ και το ‘φχαριστιέται, αξίζει στο Τελευταίο Χειροκρότημα (με αντίπαλο τον Προμηθέα τη Δευτέρα) να γεμίσει η SUNEL Arena. Για να «παίξει» ο κόσμος και για τους τραυματίες. Για να δώσει ο κόσμος την ώθηση για την 3η θέση κι ας παίζουμε… 300 φορές για να επιβεβαιωθεί, ότι τη δικαιούμαστε!
Η «Βασίλισσα» εφέτος δεν αναγεννήθηκε ακριβώς από τις στάχτες της. Είχε/έχει πάντα εκείνους, που την κράτησαν όρθια στα δύσκολα, αλλά σε αναγεννησιακή περίοδο δίχως άλλο βρισκόμαστε (το βλέπουν και οι αντίπαλοι) και αυτό θα αποτυπωθεί μόνο με τη στήριξη διαρκείας. Και τώρα και πάντα. Σ’ ένα ευρωπαϊκό μπάσκετ, που δείχνει (δείχνει προσώρας) ν’ αλλάζει, με τον ένα ή άλλο τρόπο, και πρέπει να είμαστε παρόντες όλοι για την απαιτητική επόμενη ημέρα.
ΟΛΟΙ SUNEL ARENA!»
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Πώς η ΑΕΚ έχασε τον Μπάμπη Κωστούλα όταν τον είχε στα Σπάτα!
- Ο πανηγυρισμός του Τουρέ με το σήμα της ΑΕΚ που «τρέλανε» τους Ολυμπιακούς! (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Πανηγυρίζουν, αλλά έρχεται η ώρα…
- Η ΑΕΚ χρειάζεται ποιοτική αναβάθμιση, αλλά δεν έχει ρόστερ για «πέταμα»



Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Τα πέταξε όλα για τα 60α της γενέθλια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Ματέους Κούνια

Eρωτευμένη η Μπίλι Άιλις – Είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Νατ Γουλφ

Τα highlights του ΑΕΚ-Ολυμπιακός: 30-32 (VIDEO)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πόζαρε τόπλες σε πισίνα (ΦΩΤΟ)