"Η ΑΕΚ θα έρθει με πάθος στο Λουτράκι"

"Η ΑΕΚ θα έρθει με πάθος στο Λουτράκι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÂÕÑÙÍÁ - ÁÅÊΑπό τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας έπειτα από τις δύο τελευταίες νίκες του (επί του Δούκα και του Κιλκίς) θα φιλοξενηθεί η ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι η Ένωση δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και αυτό μάλιστα επισημαίνεται και μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας του Λουτρακίου.

“Η συνέχεια για την ομάδα μας είναι γνωστή σε όλους σχεδόν και είναι δύσκολη. Την Δευτέρα 28 Απριλίου παίζουμε με την ΑΕΚ που μετά την ήττα της θα έρθει στο Λουτράκι με απίστευτο πάθος για να διατηρήσει την πρωτιά της στην βαθμολογία και το πλεονέκτημα που της δίνει η πρώτη θέση για την δική της συνέχεια στα πλέι όφ του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε να παίξουμε αξιοπρεπώς και να προετοιμαστούμε για το επόμενο Σάββατο 3 Μαΐου, που θα παίξουμε όλη την χρονιά για την 4άδα με τον ΠΑΟΚ”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο aoposeidon-handball-a2.blogspot.gr, ενώ παράλληλα γίνεται και κάλεσμα στον κόσμο του Ποσειδώνα να στηρίξει την ομάδα στην αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους”: “Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα με την ΑΕΚ”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X