Τουλάχιστον σε πέντε ακόμα μεταγραφές θα προχωρήσει η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas lymperopoulos bagevicΕιλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ να προχωρήσουν σε πέντε τουλάχιστον μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν. Από το enwsi.gr έχετε διαβάσει στο παρελθόν για τον σχεδιασμό της Ένωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Και παρά το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει σε 11 μεταγραφές, έχουν στοχεύσει σε ακόμα περισσότερες για να μπορέσουν να φτιάξουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, με φόντο την Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα έχουν δοθεί εντολές στους σκάουτερ της ομάδας στην Ελλάδα να συνεχίσουν το ψάξιμο για Έλληνες ποδοσφαιριστές. Κάτι που φαίνεται από τις μέχρι στιγμής κινήσεις. Είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν αποκτήσει ότι καλύτερο κινείται στην εγχώρια αγορά και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο πλάνο. Χωρίς την παραμικρή απόκλιση από το αρχικό σχέδιο που έχει τεθεί στο τραπέζι. Υπολογίζεται ότι μέχρι τις 15 Μαϊου θα έχει συνταχθεί οριστική λίστα με τους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές. Ενώ παράλληλα οι κιτρινόμαυροι τρέχουν και άλλες περιπτώσεις οι οποίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμ της ομάδας έχουν τσεκάρει δεκάδες ονόματα από όλη την επικράτεια. Όχι μόνο έτοιμους ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαρούς που μπορούν να σταθούν στην νέα ΑΕΚ που θα δούμε από το καλοκαίρι και μετά. Και αναμένεται μέχρι τις 10 Μαϊου να έχουν παραδώσει τις λίστες τους στην τεχνική ηγεσία. Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας περνούν από κόσκινο όλες τις περιπτώσεις και όταν καταλήξουν σε κάποιες αυτές τον τελευταίο λόγο έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X