Αντιδρά θετικά η ΑΕΚ μετά από ήττες

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Δούκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÏÕÊÁÓΟ Δούκας κατάφερε να σπάσει το αήττητο που είχε η ΑΕΚ την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, με τους “κιτρινόμαυρους” να καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα την ήττα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που συνηθίζουν να κάνουν οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη έπειτα από ήττες. Συγκεκριμένα τις τρεις τελευταίες φορές που η Ένωση έχασε σε ματς πρωταθλήματος (την περασμένη σεζόν σε κανονική διάρκεια και τελικούς), η αντίδραση της ήταν άμεση και απόλυτα θετική.

Η πρώτη ήττα την προηγούμενη περίοδο είχε έρθει στην 7η αγωνιστική από τον Διομήδη στο Άργος. Μετά από αυτή και μέχρι την 11η αγωνιστική, που η ΑΕΚ είχε ηττηθεί στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα είχε συνεχίσει μόνο με νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Το επόμενο αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο με τον Διομήδη να νικά στην έδρα του. Οι “κιτρινόμαυροι” όμως ισοφάρισαν την σειρά των τελικών και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα μέσα στο Άργος, νικώντας και στον τελευταίο τελικό.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X