Νέο εμπόδιο για την εκχώρηση προς το δημόσιο, έφυγε άπραγος ο Δημητρέλος

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitrelosΑν και φαινόταν πως σήμερα η ΑΕΚ θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία εκχώρησης των απαιτήσεων της από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το δημόσιο, προέκυψαν νέα εμπόδια. Ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν υπέγραψε τη σύμβαση παραχώρησης προς το ελληνικό δημόσιο και έφυγε άπραγος. Το νέο εμπόδιο αφορά την απαίτηση της εφόρου να συνυπογράψουν τη σύμβαση οι Παναγιώτης Βαλασόπουλος και Αλέξης Αλεξίου. Αμφότεροι είχαν οριστεί από την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ως υπεύθυνοι για τη διεκδίκηση των οφειλομένων από την υπόθεση Ψωμιάδη.

Ο Δημητρέλος προσκόμισε υπεύθυνη δήλωση με τις υπογραφές των Βαλασόπουλου και Αλεξίου, σύμφωνα με την οποία συναινούν στην εκχώρηση των απαιτήσεων προς το δημόσιο. Ωστόσο, δεν το δέχτηκε η έφορος και έτσι προέκυψε αδιέξοδο. Ο Δημητρέλος αντιπρότεινε να καταθέσει δύο νέες υπεύθυνες δηλώσεις από αμφότερους τους εκπροσώπους στην υπόθεση, με τις οποίες θα παραιτούνται από το δικαίωμα τους. Βέβαια, η έφορος θα πρέπει να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου, ώστε να φανεί εάν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Αυτό σημαίνει, πως αύριο θα παιχθεί το νέο επεισόδιο της υπόθεσης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X