Πλέι οφ με έξι ομάδες για τα δύο εισιτήρια ανόδου στην επόμενη football league

Πλέι οφ με έξι ομάδες για τα δύο εισιτήρια ανόδου στην επόμενη football league
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

football league-φουτμπολ λιγκΙδιαίτερα φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα της ΑΕΚ την επόμενη περίοδο και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να υπάρχει «γεμάτο» και ποιοτικό ρόστερ. Επειτα από τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της football league, το πιθανότερο σενάριο για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου προβλέπει δύο ομίλους των 14 ομάδων (όπως και φέτος). Οι τρεις πρώτες κάθε ομίλου (σε αντίθεση με την τρέχουσα σεζόν, όπου παίζουν οι τέσσερις πρώτοι), θα μπουν στα πλέι οφ, απ’ όπου θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει 26 αγώνες για την κανονική διάρκεια και άλλες δέκα αναμετρήσεις για τα πλέι οφ. Αν συνυπολογιστεί και το κύπελλο, τότε η Ενωση μπορεί να φτάσει και τους 40 αγώνες την επόμενη περίοδο. Ανάλογα με τη βαθμολογία που θα έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες στην κανονική διάρκεια, θα πριμοδοτηθούν για τα πλέι οφ και θα ξεκινήσουν από εκείνη την αφετηρία. Θα υπάρχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα υποβιβάζονται οι μισές ομάδες του ομίλου και αυτό θα ανεβάσει τον δείκτη δυσκολίας για την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X