Ντούσαν Σάκοτα: «Είμαι υπερήφανος για όσα έχει καταφέρει φέτος η ομάδα, είναι η οικογένειά μου η ΑΕΚ»

Στη Sunel Arena για το ΑΕΚ Betsson-Μάλαγα ο Ντούσαν Σάκοτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα είπε ο Ντούσαν Σάκοτα

Στην κάμερα της Cosmote TV μιλησε ο Ντούσαν Σακοτα από τη SUNEL Αrena πριν το τζάμπολ με την Μάλαγα.

Ο μεγάλος αρχηγός και γιος του Ντράγκαν τόνισε μεταξύ άλλων, για όσα έζησε εκείνος με την φανέλα της Βασίλισσας και τα όσα έχει πετύχει η ομάδα φέτος:

Ήλπιζα ότι θα το ξαναζούμε. Αυτό είναι το κατόρθωμα, αυτό το πανέμορφο γήπεδο. Είμαστε γεμάτοι υπερηφάνεια και χαρά. Δεν είμαι από απόσταση. Βλέπω κάθε φάση όχι κάθε αγώνα. Νιώθω υπερήφανος για τον πατέρα μου, για τον αδερφό μου, για την ΑΕΚ που είναι οικογένεια μου. Απ’ έξω είναι πιο δύσκολο, απ’ ότι να παίζεις.  Δεν μπορείς να επηρεαστείς και το μόνο που κανείς είναι να αγχώνεσαι. Έχω άμεση συμβουλή, πάντα με ρωτάνε, αλλά θεωρώ ότι το έργο του τεχνικού επιτελείου, της διοίκησης και των παιδιών είναι καταπληκτικό και θα είμαστε υπερήφανοι ότι και να γίνει . Ελπίζω να είναι μια αρχή αυτό,  η ΑΕΚ έκανε μια επανεκκίνηση φέτος και στην πρώτη χρόνια πετυχαίνει  καταπληκτικά πράγματα.  Έχει φέρει τον κόσμο πίσω και γεμίζει το γήπεδο , η ΑΕΚ πρέπει να πατήσει πάνω σε αυτή την επιτυχία.

Η ομάδα του 18 είχε παικταράδες. Η τωρινή ομάδα τι αντιπαραβάλει σε αυτή την ομάδα; 

Αυτό που έχει καταφέρει, κάτι που είχαμε και εμείς, είναι μια απίστευτη χημεία. Μέσα και έξω από το γήπεδο. Τα αποδυτήρια βγάζουν υγεία. Παρουσιάζει ένα μοντέρνο μπάσκετ σε αμυνα και επίθεση. Η χημεία είναι το κοινό μας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK talk: Ο τελικός του χάντμπολ και όλες οι ποδοσφαιρικές εξελίξεις (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X