Η Νάπολι θέλει διπλό «χτύπημα» με Ντε Μπρόινε-Γκρίλις

Η Νάπολι θέλει διπλό «χτύπημα» με Ντε Μπρόινε-Γκρίλις
Photo Credits: INTIME

Οι «Παρτενοπέι» θέλουν να πραγματοποιήσουν δύο ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι, στρέφοντας το βλέμμα τους προς την Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η διοίκηση της Νάπολι εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Κέβιν Ντε Μπρόιν, που δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Σίτι, με τους Ιταλούς να είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον 33χρονο μεσοεπιθετικό.

Η Νάπολι, ωστόσο έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι «Παρτενοπέι», έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Τζακ Γκρίλις, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη νέα σεζόν.

Η περίπτωση του Άγγλου εξτρέμ, ωστόσο είναι πιο δύσκολη από του Ντε Μπρόινε αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις σύντομα.

AEK talk: Ο τελικός του χάντμπολ και όλες οι ποδοσφαιρικές εξελίξεις (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X