Επέστρεψε η ηρεμία στην ΑΕΚ και άπαντες στρέφονται στην κατάκτηση του τίτλου

H AEK μετρά 12 νίκες σε 14 εντός έδρας ματς με τον Διομήδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handball omadaΌταν μια ομάδα έχει…ξεχάσει να χάνει, όταν έχει σαρώσει τα πάντα εντός συνόρων και μετρά 11 μήνες αήττητη, είναι λογικό πως η πρώτη ήττα προκαλεί κλυδωνισμούς. Είναι γεγονός, πως οι ώρες που ακολούθησαν την ήττα σοκ της ΑΕΚ από τον Δούκα, έφεραν ένταση γύρω από την ομάδα. Η δήλωση του Δημήτρη Λαζόπουλου, η τοποθέτηση του Γιάννη Αρβανίτη, η στάση των παικτών έδειχνε πως οι ισορροπίες είχαν διαταραχθεί. Ωστόσο, μετά την καταιγίδα έρχεται γρήγορα η ηρεμία.

Πρακτικά, η ΑΕΚ δεν έπαθε καμία ζημιά από την ήττα με τον Δούκα. Παραμένει πρώτη, διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλωστε, πέρα από κάθε άλλη κουβέντα, υπάρχει η πραγματικότητα: η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει έναν διοικητικό ηγέτη που πληρώνει αδρά, έναν προπονητή γεμάτο από τίτλους, πρωτοκλασάτους παίκτες. Και άπαντες, έχουν έναν μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επειτα από κάποιες επαφές που υπήρξαν χθες το βράδυ, η ηρεμία επέστρεψε. Ολοι αναγνώρισαν πως ήταν απλά μια κακή στιγμή και επ’ ουδενί δεν ήρθε η καταστροφή για την ομάδα. Η ΑΕΚ θα πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα, να εγκαθιδρύσει την αυτοκρατορία της στο ελληνικό χάντμπολ με την κατάκτηση και του δεύτερου νταμπλ και έπειτα να αποφασίσει πως θα πορευθεί στη συνέχεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X